Velkommen til Lions Club Kolt-Hasselager

Den lokale Lions klub i Kolt-Hasselager er oprettet 4. november 1989 som en del af den verdensomspændende Lions organisation, der gennem sit virke skaffer midler til at støtte velgørende og humanitære formål såvel både lokalt, nationalt og internationalt.

Klubben er en mandeklub og har p.t. 20 medlemmer, som mødes 1. og 3. torsdag i måneden til klubmøde, hvor klubbens arbejde planlægges og medlemmerne informeres om de forskellige aktiviteter.

Hjemmesiden giver information om klubbens aktiviteter, klubbens organisation, donationer og  medlemmer og på siden 'Søg om støtte' kan du se hvordan du søger om støtte fra Lions Club Kolt-Hasselager.

Vi håber du vil finde den information du har behov for og ellers er du altid velkommen til at kontakte klubbens præsident  Jan Ulrich Jensen, email: jan_ulrich_jensen ved hotmail prik com .

Jan Ulrich Jensen, Præsident