Juletræstænding

Juletræstænding i Kolt-centret

Søndag d. 28. november er der Juletræstænding i Kolt centret.

SuperBrugsen Kolt arrangerer i samarbejde med Bering Gymnastik og Teater, Lions Club Kolt-Hasselager, Kolt Hasselager Idrætsforening og centrets Grundejerforening juletræstænding i centret. Alle har de et ønske om at skabe lokalt fællesskab, oplevelser og samarbejde.

Alle, der gerne vil opleve julestemning er velkomne.

Program:
Kl. 10.00 - 12.30.
Salg af gløgg, æbleskiver, børnevenlige drikke og popkorn v/ Lions Club Kolt-Hasselager.
Rundt om på torvet og inde i SuperBrugsen Kolt vil drillenisser fra Bering Gymnastik og Teater skabe stemning og dele godter ud.
Kl. 11.00
Pippi Langstrømpe og julemanden tænder juletræet.

Aflevering af julesokker:
SuperBrugsen Kolt har allieret sig med nisserne og de tager derfor imod årets julesokker denne dag. Sokkerne kan dog også afleveres i butikken løbende i december.
Det bliver vældig julehyggeligt. Arrangementet slutter klokken 12.30.

Kolt Hasselager Idrætsforening vil på dagen også være tilstede med salg af juletræer, dem kan du købe helt frem til klokken 15.00.