Banko

Julebanko

Hvert år den sidste søndag før første søndag i advent arrangerer vi et KÆMPE bankospil i KHIF Hallen.

Bankospillet er en vigtig indtægtskilde for klubben og det er kun muligt for os at gennemføre aktiviteten fordi mange sponsorer i lokalområdet velvilligt stiller præmier til rådighed.

Trods corona pandemien blev årets bankospil afviklet 21. november 2021. Der mødte knap så mange gæster op som vi er vant til at se, men salget af bankoplader, lotterier, mad og drikke gjorde, at aktiviteten dog gav overskud. Regnskabet kan ses her.

Fra Lions Club Kolt-Hasselager takker vi såvel sponsorer som de fremmødte for deres støtte. De har derved bidraget til, at vi kan udlodde årlige støttebeløb til velgørende formål, primært i lokalområdet men også nationalt og internationalt, men så længe corona pandemien blokerer for et fuldt aktivitetsniveau er beløbet til uddeling desværre noget mindre end normalt.

Gevinsterne til bankospillet i 2021 blev skænket af disse sponsorer:
Sponsorliste 2021

Banko billeder