Aktiviteter

Desværre kan vi ikke gennemføre aktiviteter under corona-restriktionerne. Vi har derfor kun ganske få indtægter og kan derfor ikke yde den samme støtte til velgørende, humanitære og sociale de formål, som vi plejer.

Som en del af vort humanitære arbejde gennemfører vi en række aktiviteter i Lions Club Kolt-Hasselager:

• Kræmmermarked (i samarbejde med andre Aarhus klubber)
  • Bankospil
  • Sct. Hans bål
  • Bagagerumsmarkeder
  • Høstfest for lokalcenter Koltgården
  • Ungdomsudveksling
Nogle af aktiviteterne har, ud over værdien af aktiviteten, også det formål at frembringe et økonomisk overskud som vi anvender ubeskåret til at støtte forskellige velgørende, humanitære og/eller sociale formål - både lokalt i Kolt/Hasselager området, nationalt og internationalt.

Lokale foreninger/institutioner kan ansøge om støtte på siden "Ansøg om støtte". Her kan du også få mere information om fremgangsmåden, tidsfrister m.v.

På siden "Donationer " kan du se eksempler på, hvad vi har uddelt midler til i Lions året 2018/2019.