Julebanko

Hvert år den sidste søndag før første søndag i advent arrangerer vi et bankospil i KHIF Hallen. Bankospillet er en vigtig indtægtskilde for klubben og det er kun muligt for os at gennemføre aktiviteten fordi mange sponsorer i lokalområdet velvilligt stiller præmier til rådighed og fordi lokalbefolkningen møder talstærkt op for at deltage i spillet.

Fra Lions Club Kolt-Hasselager takker vi såvel sponsorer som de fremmødte for den store støtte. De har derved bidraget til, at vi kan udlodde de årlige støttebeløb til velgørende formål, primært i lokalområdet men også nationalt og internationalt.

Aktiviteten gav i 2016 et overskud på i alt 18.260 kr. Selve bankoregnskabet gav et overskud på 16.424 kr. Her kan du se regnskabet

I 2017 afvikles bankospillet søndag d. 26. november.

Se billeder fra bankospil
  Sponsorknap
Se listen med vore sponsorer