Lions Kolt-HasselagerVelkommenAktiviteterDonationerKontakt os   
  
Vil du have teksten på vores hjemmeside læst højt, kan du hente et lille gratis program på www.adgangforalle.dk
Klub nyheder RSS-feed
Hvad er RSS?


Klik her for besøge Nextwave

Information om Lions Club Kolt-Hasselager:

Vores klub tæller i dag 22 medlemmer men vi vil gerne op på 28 - 30 medlemmer.

Klubmøder:
Vi holder møde 2 gange om måneden den 1. og 3. torsdag fra kl. 19.00 til ca. 21.00. Møderne holdes i Kolt Forsamlingshus og starter med en sang, derefter spisning og til slut klubmøde. Nogle gange om året deltager vores bedre halvdel i møderne. Efter det officielle klubmøde er der almindelig kammeratligt samvær som hver enkelt nu har tid og lyst til. Der er ingen møder i sommer- og julemånederne, uge 07 og uge 42. Dvs. der er ca. 18 møder om året.

Hvad koster det:
Kontingent er pt. Kr. 600,- pr. halvår. Spisning koster typisk Kr. 95,-

Aktiviteter:
Vores primære aktiviteter er Århus Kræmmermarked, som normalt afholdes i Kr. himmelfarts dagene, bankospil i KHIF Hallen i november måned, Skt. Hans bål på Bavnehøjen samt bagagerumsmarked ved SuperBrugsen i Kolt i april og september.

Hvor meget arbejde:
Det er muligt at planlægge sin deltagelse i de enkelte aktiviteter som man vil. Dvs. man kan være aktiv i de indledende forberedelser som primært vil være hjemmefra og mindre aktiv på  aktivitetsdagen eller man kan være aktiv på aktivitetsdagen og mindre aktiv i forberedelserne.

Aktivitet organisation:
Alle aktiviteter styres i respektive udvalg i henhold til klubbens retningslinjer. Udvalgsposter fastlægges ved klubårets start og du kan ved ønske om udvalgsposter planlægge hvilke aktiviteter du har tid og lyst til at deltage i det kommende klubår.

Er du interesseret?
Vi håber at ovenstående og den øvrige information på hjemmesiden har vakt din interesse for medlemsskab og du er meget velkommen til at kontakte nedenstående medlemsudvalg eller et af klubbens øvrige medlemmer for en uforpligtende snak.

Venlig hilsen
Medlemsudvalget
Lions Club Kolt-Hasselager 

Peter Christensen Lars Lyngby Per Knudsen 
 26 88 73 36 24 84 45 47 23 29 49 69
mail  

 

 
Klik her for at sende en mail til Lions Danmark