Kræmmermarked   Sct. Hans   Julebanko   Bagagerumsmarked   Ungdomsudveksling - YCE

Aktiviteter

Som en del af vort humanitære arbejde gennemfører vi en række aktiviteter i Lions Club Kolt-Hasselager:

• Kræmmermarked (i samarbejde med andre Aarhus klubber)
  • Bankospil
  • Sct. Hans bål
  • Bagagerumsmarkeder
  • Busudflugter for lokalcenter Koltgården
  • Høstfest for lokalcenter Koltgården

En del af aktiviteterne har, ud over værdien af aktiviteten, også det formål at frembringe et økonomisk overskud som vi anvender ubeskåret til at støtte forskellige humanitære og/eller sociale aktiviteter - både lokale i Kolt/Hasselager området og globale.

Ansøgning om støtte kan ske på siden "Ansøg om støtte". Her kan du også få mere information om fremgangsmåden, tidsfrister m.v.

På siden "Donationer " kan du se eksempler på, hvad vi har uddelt midler til i Lions året 2016/2017.